پیشرفت 20 روزه پروژه پیاده راه ، آن هم در این روزهای خاص، جای تقدیر و تشکر از شهردار و معاونت عمرانی دارد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۳ | بازدید: ۸

پیشرفت 20 روزه پروژه پیاده راه ، آن هم در این روزهای خاص، جای تقدیر و تشکر از شهردار و معاونت عمرانی دارد
رئیس شورای اسلامی شهر :

پیشرفت ۲۰ روزه پروژه پیاده راه ، آن هم در این روزهای خاص، جای تقدیر و تشکر از شهردار و معاونت عمرانی دارد

‍فضای آرامش‌بخشی برای شهروندان در این پیاده‌راه ایجاد می‌شود

به گزارش روابط عمومی شهرداری بابل ، فرامر‌زابوالحسنی رئیس شورای اسلامی شهر در خصوص پیاده‌راه در حال ساخت بابل اظهار داشت :

اجرای پروژه های فرهنگی و تفریحی از ضروریات فضاهای شهری بوده و لذا بایستی کارشناسان نسبت به شناسایی ظرفیتهای اینچنینی در اقصی نقاط این شهر اقدام و فضاهایی آرامش بخش را برای شهروندان در نقاط مختلف شهری ایجاد نمایند.

اجرای این پروژه با کمتر از ۲۰ روز از شروع فعالیت اجرایی خود ، پیشرفت قابل توجهی داشته که لازم است از توجه ویژه شهردار محترم و اهتمام مجموعه معاونت عمرانی شهرداری تشکر و قدردانی نمایم قطعا این پروژه یکی طرحهای اجرایی زیبا و ماندگار شهری خواهد بود که شهروندان می توانند از این فضا به خوبی استفاده نمایند.

از نکات قابل توجه در این پروژه اختصاص لاین مناسبرفتوبرگشت خودرویی در دو طرف پیاده راه است که ضمن زیبایی کاربرد ترافیکی آن را به خوبی و به صورت مطلوب حفظ نموده است .

با توجه به روند مناسب اجرایی این پروژه امیدواریم تا کمتر از یک ماه آتی این طرح به بهره‌برداری رسیده و شهروندان عزیز بتوانند اوقات خوشی را در این محیط سپری نمایند.

راه‌های ارتباطی

۰۱۱-۳۵۱۵۶

آدرس

میدان ولایت، نبش خیابان مدرس، باغ ملی

پست الکترونیک

info@babol.ir

زمان کاری

شنبه تا چهارشنبه ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰